klikgebit
Pieter Smit, Smit Tandtechniek

> maak nu een afspraak

Genomineerd voor ‘Nationale TV Succes Award’ van RTL 7/RTL Z

Het programma de Succesfactor van RTL 7/RTL Z heeft Smit Tandtechniek uit Almelo genomineerd voor de 'Nationale TV Succes Award'. Dit innovatieve bedrijf wist zich te nomineren voor deze prijs op basis van de succesfactoren: winst, expertise en toekomstperspectief, eerlijkheid en openheid naar de patiënt, kwalitatief het beste zijn, de snelle levering van implantaatgebitten (klikgebit in een dag) en de hoge mate van inspraak van de klanten. Aan het einde van dit jaar kunnen alle kijkers, dus ook de klanten van Smit Tandtechniek, kiezen wie zij als winnaar zullen uitroepen.

Het programma de Succesfactor van RTL 7/RTL Z laat alle elementen zien die met succes te maken hebben. Wat is succes? Waarom heeft de een meer succes dan de ander? Kun je succesvoller worden én hoe? Het programma toont de meest succesvolle ondernemers van Nederland en de successtrategieën die zij toepassen. De makers laten zelfs wetenschappelijk uitzoeken wat succesfactoren zijn. Ook presenteert de Succesfactor topbedrijven die zijn genomineerd voor de 'Nationale TV Succes Award', zoals Fokker en de bekende ondernemer Hennie v.d. Most. De presentatie is in handen van Bert Kuizenga en Annemarie Brüning. Het programma wordt het hele jaar uitgezonden op RTL 7 en RTL Z, elke zondag om 12.50 uur. Meer informatie is te vinden op: www.desuccesfactor.com

Uitgebreid aandacht op tv voor Smit Tandtechniek

In het programma wordt ook elke week aandacht besteed aan de Nederlandse ondernemersprijs de ‘Nationale TV Succes Award’ en laat men kandidaten voor de award aan de kijker zien. In de aflevering van 23 december 2012 wordt extra aandacht besteed aan het succes in de sector tandtechnische bedrijven. Het betreft een item van 3 minuten waarin het genomineerde Smit Tandtechniek uit Almelo aan bod komt. Dit item wordt op de zondag uitgezonden op RTL7. Na deze uitzending zullen de hoogtepunten 5 dagen herhaald worden op RTLZ. Aan het einde van het jaar kunnen alle kijkers, dus ook de klanten van Smit Tandtechniek kiezen wie zij als winnaar zullen uitroepen. De winnaar ontvangt de ‘Nationale TV Succes Award’ en wordt in de laatste uitzending 7 dagen lang gepresenteerd als winnaar van deze prestigieuze prijs.

Smit Tandtechniek voor kunstgebitten, gebitsprotheses en klikgebit in een dag

Smit Tandtechniek, met vestigingen in Almelo en Hengelo, is gespecialiseerd in het vervaardigen en repareren van gebitsprotheses zoals kunstgebitten, implantaat gedragen kunstgebitten en de nieuwe generatie flexibele protheses. Cliënten kunnen rechtstreeks, zonder tussenkomst van de tandarts, hun kunstgebit laten repareren, ook volgens het principe ‘klaar terwijl men wacht’. En in alle vestigingen kan men zelfs rechtstreeks een kunstgebit laten vervaardigen.